Клуб “Кузня сімейного щастя”

DSC_7173

КЛУБ «Кузня сімейного щастя» – це  об’єднання  однодумців, до якого входять сім’ї, родини або окремі члени  сімей, які гуртуються навколо ідеї міцної української сім’ї. Об’єднання не пов’язане між собою релігійними переконаннями та у своїй місії не передбачає матеріального збагачення. Ми тут для того, щоб разом з Вами поширювати  сімейні цінності та розвивати гармонійні стосунки в українських родинах. Ваша участь у кузні не залежить від вашого віку, сімейного стану та досвіду.

Сімейний постулат

Крокуючи по сімейному житті, серед гамору та поспіху візьміть з собою чашу терпіння, наповнену добротою та щедрістю.
Не зрікаючись себе та свого «я» зберігайте в гармонії свої сімейні стосунки, наповнюючи їх любов’ю та вірою.
Вчіться спокійно приймати все, що несуть із собою сімейні труднощі, розбавляйте їх гумором і додайте трішки розуміння та прийняття свого партнера. Це допоможе вам у несподіваному нещасті залишатися один для одного щитом , а в часи радості бути для кожного натхненником та джерелом енергії.
Разом дякуйте кожному прожитому дню та радійте кожному світанку.
Пам’ятайте, що ваші стосунки – це приклад для наслідування вашим дітям.
Будьте мужніми та відповідальними за те, що відбувається у ваших стосунках.
В метушні життя зберігайте спокій, залишайтеся один одному коханим, надійним партнером та другом.
Намагайся бути щасливими тут і тепер та діліться своїм щастям з кожним, кого зустрінете на своєму шляху.

       Наш клуб запрошує усіх бажаючих в країну радості, позитивних емоцій та балансу з природою, де кожен матиме можливість викувати гармонію з собою, навколишнім світом та своїм партнером. Тут ми спільно думаємо та діємо з відповідальністю за себе і майбутні покоління.

      Наша мета  – сприяти сім’ям,  родинам та окремим особистостям створювати повноцінні, гармонійні, здорові взаємини, вдосконалюватись та здобувати нові знання у сфері особистого та сімейних розвитку.

Членам клубу ми пропонуємо

– Корисні та цікаві знайомства  з іншими сім’ями.

–  Групові тренінги, індивідуальні та сімейні консультації, заняття для дітей.

– Активний відпочинок на природі, адже Кузня розташована на базі Центру психологічної допомоги “Щаслива сім’я”.

– Зі своєю сім’єю самостійно зможете приготувати страви на вогні чи в печі.

–  Ви матимете можливість покупатися  в  річці, попити джерельної води, насолодитися панорамою гір, подихати чистим карпатським повітрям, скористатися дарами природи.

– Спільно ми будемо відзначати важливі соціальні свята- День сім’ї, День пісні та ін..

– Ви зможете взяти участь у різних видах оздоровчої релаксації (терапії).

– Будете учасником створення «Музею сім’ї».

– Ви можете вносити свої пропозиції та зауваження щодо діяльності кузні.

Також запрошуємо Вас до обговорення і спілкування  на сторінках у соціальній  мережі facebook.  Деталі на сайті. nova7ya@org.yа Приєднуйтесь до нас!

Для того, щоб стати членом клубу, потрібно пройти просту реєстрацію на сайті (заповнити анкету)  чи по телефону (0985593219).  Ми будемо повідомляти Вам про всі новини і події, що будуть відбуватися, та про місце їх проведення. Наші дії будуть узгоджуватися і будуватися на ваших побажаннях.

Якщо вам подобається розуміти, як все влаштовано,  ви довіряєте своєму бажання робити власний вибір, то вам буде у нас добре! Потенціал людини безмежний! Кожен з нас має можливість вирішити будь-які завдання, досягти будь-якої мети, втілити будь-яку мрію.

  В нашій кузні ми

  • Об’єднуємося для того, щоб відчувати, що ми не самотні у своїх негараздах, ділимося один з одним своїм теплом, щирістю і підтримкою.
  • Атмосфера однодумців і толерантного ставлення до індивідуальності зігріває, надихає і допомагає розкритися кожному.
  • Ми самі створюємо собі умови для життя у нашій кузні. Якщо нам не вистачає умов для розвитку – ми самі є ініціаторами та натхненниками, адже кожен має свою ідею, яку спільно втілювати простіше.
  •  Ми разом ділимося знаннями та власним досвідом. Вчимося один у одного, а також у спеціалістів тому, що цікаво.

У кожного з вас можуть виникати запитання з приводу участі у кузні

Насправді,  сьогодні українська сім’я переживає справжню кризу. Статистика свідчить, що Україна посідає перші місця у проблемах сім’ї: розлучення (65-70%), психологічне і фізичне насильство у сім’ї, масова трудова міграція та інші сімейні негаразди. Тому, об’днавши сили громадськості, ми зможемо змінити  життя в нашій країні на краще. Адже кожна сім’я,  чи  щаслива чи проблемна, вона все одно  залишається невід’ємною частиною держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Enter Captcha Here : *

Reload Image