Публікації

Для Вас, батьки.

про вихованняКоротенькі та Корисні поради батькам про                                                                                     ВИХОВАННЯ дітей.

1. Найголовніша порада  – хвалимо на людях, лаємо наодинці!

2. Теж важливо – лаємо не дитину, а її вчинки!

3. Не «нападаємо» на дитину всією родиною!

 4. Не шкодуємо тут же, якщо насварив батько, тримаємо нейтралітет … хоча б деякий час.

 5. Радьтеся з дитиною з питань, що стосуються вашої родини: що приготувати до обіду, як краще провести вихідні, які меблі купити в будинок і т.д.

6. Створіть у родині традицію успішних переговорів. Запитайте свою дитину, що він відчуває, коли бере участь в ухваленні рішення нарівні з дорослими.

7. Давайте будемо говорити нашим дітям про те, як ми їх любимо!

8. Розділіть, для себе в першу чергу, ставлення до своєї дитини і до його вчинків.

9. Поговоріть з ним про його реальні досягнення і про почуття, які у нього виникали під час процесу і при отриманні результату.

10. Частіше хваліть свою дитину за кожну дрібницю, пояснюючи, за що ви його хвалите. Давайте йому приємні визначення, що закріплюють хорошу поведінку: «старанний учень», «творчий хлопчик», «акуратна дівчинка», «наполеглива людина» і т.д.

11. Якщо ваша дитина на вас образилася , попросіть у неї вибачення і скажіть про те, як сильно ви її  любите. Батько, здатний вибачитися перед  дитиною, викликає у нього повагу, і відносини стають ближчими і щирими.

12. Важливо, щоб дитина вміла рахувати, витрачати, економити гроші, отримувати задоволення від покупок, ставитися відповідально до сімейних грошей,  поважати працю тих, хто трудиться і забезпечує сім’ю.

З найкращими побажаннями взаєморозуміння , добра і миру у сім”ях  ЦПП”Щаслива сім”я”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Enter Captcha Here : *

Reload Image