Публікації

ЦЕНТР ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ “ЩАСЛИВА СІМ”Я” в м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК.

ЦПП Щаслива сім"яУ даній статті ми ознайомимо Вас із основними                                                 напрямками діяльності ЦЕНТРУ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ «ЩАСЛИВА СІМ»Я.»  Деталі Ви знайдете на нашому сайті у розділі ПОСЛУГИ.

ЦЕНТР ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ  “ЩАСЛИВА СІМ”Я”  був створений у місті Івано-Франківську у 2007 р. при  БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДІ «ЗЛУКА». Основна мета та завдання Центру- надання комплексної психологічної допомоги та якісних психологічних і юридичних  послуг  жителям міста  та області. Впродовж семим років керівник та  фахівці Центру психологічних послуг займаються вивченням, аналізом проблем сімейного  та внутрішньоособистісного характеру з метою надання комплексної психологічної допомоги. Підхід та методи надання психологічних послуг індивідуально розроблені для кожної категорії населення на основі детального аналізу та вивчення,  з урахуванням потреб індивіда і побудовані на принципах конфіденційності, доступності. Ми працюємо з найбільш вразливими категоріями населення,  сім»ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Пріоритетними напрямками діяльності Центру є:

–         дошлюбна підготовка молодих пар до сімейного життя;

–         консультування при розлученні;

–         ІНДИВІДУАЛЬНЕ, СІМЕЙНЕ на будь-якому етапі сімейного життя;

–         надання психологічної допомоги сім’ям та їх членам, які опинилися в складних  життєвих обставинах.

–         профілактика та запобігання кризових стосунків та насильства в сім’ї;

–         робота з сім»ями/дітьми  емігрантів/заробітчан.

–         проведення тренінгів в освітніх закладах з метою профілактики негативних явищ серед молоді;

–         БЕЗКОШТОВАНА ДОПОМОГА ПСИХОЛОГА  учасникам воєнних дій та членам іх родин, КВАЛІФІКОВАНА  ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА  та ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД   осіб/сімей, які постраждали внаслідок АТО.

Основне завдання Центру «Щаслива сім»я – ЯКІСНІ ТА ДОСТУПНІ  ПОСЛУГИ  ПСИХОЛОГА, ЮРИСТА для жителів  міста ІВАНО -ФРАНКІВСЬКА та області.

Головна мета – підвищення рівня психологічного здоров’я кожної людини, шляхом гармонізації її внутрішньої і зовнішньої реальності.

Ми вивчаємо «Математику Щастя» – основну дисципліну Психології, що дає відчуття Третього шляху, шляху творити  благополуччя!

Засновник  ЦПП «Щаслива сім»я» Григорій Луканюк  обєднує спеціалістів,  впевнених практиків у різних  психотерапевтичних областях, які готові поділитися і передати свої знання  та  досвід саме так, щоб це виявилося корисним для Вас.

Ми допомагаємо зняти ширму сформованих обставин, звільнити свою індивідуальність від умовностей “так сталося”, “так треба” і “так має бути”,  щоб прийти до партнерських відносин зі своїм життям.

Ми застосовуємо тільки лояльні психотерапевтичні методи, які витримують  дистанцію психологічної безпеки.

Тому, якщо У ВАС:

Складні міжособистісні стосунки, труднощі у взаєминах;

Подружні конфлікти, переживання в ситуаціях зради, розлучення;

Психологічні вікові кризи;

Страхи, тривожність, депресія;

Конфлікти в сім’ї та на роботі;

Проблемні стосунки між батьками та дітьми;

Постійні стреси;

Хронічні втома та безсоння;

Тоді,  звертайтеся до НАС, 

ДЛЯ ТОГО ЩОБ:

Підвищити  впевненість і самоцінність в собі;

Досягти успіху в роботі і в житті;

Налагодити гармонійні  стосунки  з оточуючими;

Зняти постійне  напруження;

Відновити  смак до життя.

 

 

коментарі 2

  • Наталя

    В моїй сім’ї проблема я би хотіла до вас на консультацію я просто вже не можу і розводитись не хочу;чоловік не хоче ніде працювати вже 6 років лікуватись хочу спільних дітей вмене є син від першого шлюбу мені дуже тяжко тягнути сім’ю

  • Nova7ya

    Доброго дня Вам Наталя. Ми з радістю спробуємо Вам допомогти впоратися з тим, що Вас тривожить. Ви зателефонуйте нам, щоб узгодити подальшу спільну роботу.Всю інформацію і телефони Ви зможете знайти на сайті у категорії КОНТАКТИ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Enter Captcha Here : *

Reload Image