Публікації

Актуально! Чи потрібно звертатись до психолога?

ПСИХОЛОГ

Питання про те, як зробити своє життя повноцінним і благополучним, належить до критерії вічних, і кожна людина шукає на нього власні відповіді. Ці відповіді ми знаходимо кожен у своїх думках, у своїй значущості, у своїх ресурсах і к  власному досвіді який  є  особливим у кожного з нас.  Щоб краще розібратися у тому що Я відчуваю? Чого потребую?  Як мені бути далі?  Допоможе  психолог.  Хоча у народі панує думка, навіщо мені психолог? Він  мені не допоможе,  в мене є  з ким порадитися і т і.

Ми добре знаємо, що психолог чи психотерапевт – сприймається, як шаман, маг, лікар. Професія відповідно-шаманство, медикаментозне лікування . Хто такий психолог? Навіщо ходити до психологів? Такі питання цікавлять багатьох людей.

Психологія – це не просто наука про закономірності розвитку і функціонування психіки, як особливої форми життєдіяльності людини, це ціла галузь знань, про внутрішній світ людини. Це настільки жива і постійно вдосконалююча галузь, яка ніколи не припиняє свого розвитку.

У сучасному світі роль практичної психології та психотерапії має велике значення для людства, так як, значно підвищує якість життя, покращує здоров’я, вчить способам ефективної самодопомоги, вирішення конфліктів та сприяє професійному зростанню особистості. Так справді і психологи , і психотерапевти  теж звертаються за допомогою до своїх колег. Ходять на консультації, чи займаються тривалий час з терапевтом, чи отримують супервізію. Повірте і нам-психологам теж потрібно звертатися до психологів чи  психотерапевтів.

Тому, якщо ви, ваша дитина, сім’я в цілому зіткнулися зі складною ситуацією, нерозумінням один одного, ви хочете налагодити ваші взаємини, скорегувати свій  внутрішні стан, отримати доступ до и стан здоров’я і зробити своє життя більш щасливим, звертайтеся до психологів нашого у Центру психологічних послуг «Щаслива сім»я»,що у м. Івано-Фрнківську   і ми надамо вам професійну допомогу.

Психолог потрібен в першу чергу  для того, щоб допомогти розібратися в собі, впоратися з ситуацією та побачити її з іншої сторони, наблизитись до неї і максимально вирішити.  У атмосфері довіри, конфіденційності, прийняття, емоційної підтримки  без оцінок  та критики  Ви навчитеся будувати взаємини з собою, гармонійні стосунки  зі своєю другою половинкою,  дружні і теплі взаємини з  батьками, рідними та друзями,  колегами.

Всі можливості цього світу відкриті тільки лише для тих людей, своїх сил і ресурсів, поліпшитякі готові змінювати свої стереотипи, переконання, спосіб життя і працювати над собою, бути гнучкими, а не намагатися змінити інших і світ навколо, хто бажає дізнаватися і відчувати себе в новій, неповторний якості – ТВОРЦЯ СВОГО ЖИТТЯ.

З найкращими побажаннями успіхів на життєвому шляху  колектив Центру психологічної допомоги «Щаслива сім»я”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Enter Captcha Here : *

Reload Image